Vera Park-företagen såg Rögle vinna

Den 28:e november var 23 personer från Vera Park och dess samarbetspartners på plats i Hockeyhörnan i Lindab Arena i Ängelholm för att dels ta del av den enkätundersökning som gjorts av undertecknad med merparten av företagen och naturligtvis för att se matchen mellan Rögle och Frölunda.

Undersökningen visar att de fyra viktigaste punkterna för företagen är : Kontakter, exponering, samarbete och etablering. Många är också intresserade av att få ta del av Vera Parks kunnande inom hållbarhetsfrågor, och vill ha hjälp att driva hållbarhetsfrågor. En annan viktig sak som nämndes var att man gärna ser att Vera Park kan hjälpa till med att hitta nya affärsmöjligheter (nya projekt) som företagen kan driva gemensamt. Hur matchen gick, självklart Rögle-seger med 4-3!

Foto: Martin Dyberg

sv_SESvenska
en_GBEnglish (UK) sv_SESvenska