Intresse för Vera Park från tysk vetenskaplig TV-kanal

I torsdags den 1 februari besöktes Vera Park av programmet Galileo från den tyska TV-kanalen ProSieben. efter att ha fått en grundlig genomgång via PowerPoint av affärsutvecklare Dusan Raicevic, åkte så det tyska TV-teamet runt med kommunikationsansvarige Martin Dyberg på industriparken, för att titta närmare på bland annat, glasåtervinningen, pappersåtervinningen, träavfallet och skrothanteringen. Efter besöket på Vera Park fortsatte tyskarna ner till Malmö för att där träffa en återvinningsglad och avfallssnål svensk familj och för möte med branschorganisationen Avfall Sverige. Innan man kom till Vera Park hade förmiddagen tillbringats på Öresundskrafts avfallskraftvärmeverk på Filborna.

När programmet kommer att sändas och visas så kommer vi lägga upp länken här på verapark.se

sv_SESvenska
en_GBEnglish (UK) sv_SESvenska