Verapark huvudpartner på miljökonferens

Som ett litet steg mot hållbarhet kommer Verapark Circularity att ha en monter på Recyclingdagen den 14 maj, i 92-procentig återvunnen kartong. Materialet är 100 procent återvinningsbart och kallas X-board.
I montern kommer konferensdeltagarna bland annat att hitta produkter från de olika Verapark-företagen och information om de tjänster som Verapark Circularity utför och tillhandahåller. I montern kommer naturligtvis personal från Verapark också finnas tillhands för att berätta och svara på frågor.
Temat för Recyclingdagen, som arrangeras på Filmstaden i Helsingborg, är ”Trenderna som styr avfallshantering och återvinningen”. Under dagen kommer bland annat Veraparks affärsutvecklare Björn Jacobsson tillsammans med Öresundskrafts Johan Nyström och Tom Johansen VD på Bintel att prata om Avfallshämtning on Demand. Där hushållen själva styr när man vill ha sitt sopkärl tömt.
Läs mer om hela programmet och anmäl dig till konferensen på www.recyclingdagen.se

sv_SESvenska
en_GBEnglish (UK) sv_SESvenska