Miljö i fokus under Ghana-besök

Den 19 augusti hade Verapark äran att välkomna representanter från Svensk-Ghananska handelskammaren, renhållningsföretaget Zoomlion och Scania till oss för besök. Stor rundtur arrangerades med besök på bland annat återvinningscentralen, där våra gäster imponerades av pantmaskinen och källsorteringsviljan hos privatpersoner. På eftermiddagen presenterade Gaia Biomaterials och Öresundskraft sina verksamheter för gruppen, som också bestod av styrelsemedlemmar från NSR, och Zoomlions vd presenterade vad de hittills gjort och på vilket sätt man gärna ser samarbete med Sverige och hur vi tillsammans kan hitta smarta miljötekniska lösningar.
Deras Sverige-besök fortsätter veckan ut med besök bland annat på Stena Nordic Recycling Center i Halmstad och Scanias bilfabrik i Södertälje.

sv_SESvenska
en_GBEnglish (UK) sv_SESvenska