Lyckad heldag i hållbarhetens tecken

I onsdags arrangerades den sjätte upplagan av A Sustainable Tomorrow, en hållbarhetskonferens med fokus på att få saker och ting gjorda.

Inspirerande tal hölls av Jakob Kiefer, Jana Söderberg, Louise König och Jakob Trollbäck, samt före detta statsminister Fredrik Reinfeldt.

Hållbarhet och framtida generationers ledarskap stod i fokus. Verapark var ett många företag som valt att vara partner under dagen. Som ett led i detta var vd Kim Olsson och Rögles dito, Daniel Koch, värdar för en av eftermiddagens workshops, med titeln Framtidshopp ger synergier.
Här talades det och diskuterades mycket kring Grönvit Hållbarhet – det samarbete NSR har tillsammans med Rögle och hur samarbete kan vara nyckeln till att låsa upp gamla strukturer och invanda föreställningar.

sv_SESvenska
en_GBEnglish (UK) sv_SESvenska