Hållbarhetskonferens blir digilog

Hållbarhetskonferensen A Sustainable Tomorrow, med temat Klimatledarskap, som skulle arrangerats som vanligt 16 september, kommer att bli av, dock i annan form – nämligen digilog.

Via olika ”hubbar” eller platser runt om i staden Helsingborg kommer man kunna samlas för att följa konferensen live på en skärm, samtidigt som en mindre grupp och alla talare samlas på Dunkers. Allt för att följa rekommendationerna som Folkhälsomyndigheten lagt fram om högst 50 personer på samma plats.
– Man väljer digitalt eller en kombination av digitalt och fysiskt.
Ett unikt tillfälle den 16 september för oss alla in i det nya normala. Fredrik Reinfeldts nulägesanalys av Covid-19-effekter och USA-valets påverkan samt Svante Axelsson och Rebecka Carlsson mfl kommer att tala, berättar Bosse Nilsson, grundare av A Sustainable Tomorrow.

Dessutom arrangeras en workshop för samtliga deltagare. Läs mer på www.asustainabletomorrow.se

Verapark är en av AST:s huvudpartners.

sv_SESvenska
en_GBEnglish (UK) sv_SESvenska