Politikerbesök på Verapark

Under onsdagseftermiddagen den 26 november besökte sex stycken kommunfullmäktigepolitiker Verapark. Besöket inleddes med att NSR:s vd Kim Olsson berättade om företaget och vad NSR gör. Därefter fick de en redogörelse om Verapark Circlarity och vad företaget gör och vilka innovationer som skapats hittills.

Efter teoretisk genomgång åkte politikerna till Kaabs, där vd Lennart Aronsohn, vice vd Martin Svanberg och produktionschef Håkan Olsson tog emot.
Sedan gick turen vidare till Biond och biogasanläggningen. Här mötte platschef Åsa Yhlen upp tillsammans med affärsutvecklaren Björn Goffeng.
Innan besöket var slut fick de sex politikerna en rundtur på hela industriparken. Besöket var ett led i den stora satsning staden genomför årligen för att få ut politiker i verksamheter och se de olika företagen som verkar i staden.

en_GBEnglish (UK)
sv_SESvenska en_GBEnglish (UK)