Senaste från Verapark

Det händer mycket på Verapark! Här kan ni ta del av våra senaste happenings och pressreleaser.

Industripark

Företag som ingår i Veraparks Industripark

NSR AB

NSR AB

nsr.se

NSR gör tillsammans med samarbetspartners nära 3 miljoner tömningar av avfallskärl varje år. Men vårt uppdrag innefattar inte enbart att förvalta hanteringen av avfall – vi ska också driva utvecklingen framåt.

Öresundskraft

Öresundskraft

oresundskraft.se

Vi jobbar med energi och kommunikation och är med och lägger grunden för framtidens hållbara och digitaliserade samhälle.

Biond

Biond

biond.se

Vi förädlar avfall. Mögliga matrester, slaktavfall och fiskrens blir till miljövänlig biogas och värdefull biogödsel som återförs till transport, odling och industri.

KAABS

KAABS

kaabs.se

Genom att återvinna stål- och metallskrot är KAABS en del av den cirkulära ekonomin och bidrar till en mer hållbar framtid för samhället i stort.

LBG AB

LBG AB

lbgab.se

Developing and operating the production and processes concerning sustainable renewable Vehicle Gas in Helsingborg.

Bonbio

Bonbio

bonbio.se

Vår ambition är att hitta lösningar där en hållbar livsmedelsproduktion alltid ska visa sig vara mer lönsam än motsatsen.

Ohlssons

Ohlssons

ohlssons.se

Ordning och reda hela vägen har varit vårt motto ända sedan starten av företaget. Det genomsyrar hela organisationen och är en del i vår strävan mot ett globalt miljöansvar. Alla tänker på detaljerna.

TMR

TMR

tmr,se

Vi har utvecklat en kompositsliper för järnvägen. I processen används hushållens källsorterade plastförpackningar som råvara. En stor del av plastförpackningarna som samlas in i Sverige kananvändas i vår tillverkning av kompositslipers.

Kunskapspartners

Våra kunskapspartners

Nowaste Foundation

Nowaste Foundation

nowastefoundation.com

The foundation works for its core purpose of providing contributions to sustainable projects.

Lunds Universitet

Lunds Universitet

solarpark.se

Lunds universitet grundades 1666. Här finns 40 000 studenter och 7 600 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor. Lunds universitet rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten.

Linköpings Universitet

Linköpings Universitet

liu.se

Universitetet bedriver världsledande, gränsöverskridande forskning i nära samverkan med näringsliv och samhälle, bland annat inom material, IT och hörsel.

Grönvithållbarhet

Grönvithållbarhet

gronvithallbarhet.se

Vi har precis inlett en evolution inom svensk hockey. Vi kallar den ”grönvithållbarhet”. Vår målsättning är att vi ska ta ledartröjan inom idrotts-Sverige när det gäller ett aktivt hållbarhetsarbete.

GAIA

GAIA

giabiomaterials.se

GAIA utvecklar framtidens bionedbrytbara och komposterbara material för företag med miljöfokus. Med vårt know-how och långa erfarenhet från produktionsindustrin hittar vi nya lösningar för att bredda användandet av biomaterial.

SLU

SLU

slu.se

SLU är ett universitet i internationell toppklass med forskning, utbildning och miljöanalys inom vetenskaper för hållbart liv.

WSP

WSP

wsp.se

Vi anser att vi alla måste ta ansvar för morgondagen om våra samhällen ska kunna utvecklas på ett bra sätt. Det innebär att skapa innovativa lösningar på framtidens utmaningar. Det inspirerar oss till att vara nyfikna, att agera lokalt och tänka globalt.

SolarPark

SolarPark

solarpark.se

Tillsammans skapar våra medlemmar en förebild för yngre generationer genom att producera förnybar energi i Sveriges smartaste solpark.

OCO Nordic

OCO Nordic

oconordic.se

Behovet av en effektiv rengöringsmetod är stor. Vi på OCO Nordic AB har lösningen. - Är läget akut? Kontakta oss!

Rönnols Miljökonsult

Rönnols Miljökonsult

ronnols-miljo.com

Från april 09 finns Rönnols Miljökonsult med resurser för att skapa resurser av kanske just ditt avfall! Nyfiken? Skicka ett mail för mer info!

SSEC

SSEC

sse-c.se

SSEC är ett nätverk som möjliggör hållbar livsmedelsproduktion och bättre livsmiljöer genom användning av restvärme och andra outnyttjade resurser.

Performax AB

Performax AB

performax.se

Vi hjälper på ett enkelt och effektivt sätt våra kunder att maximera sin lönsamhet genom att förändra människors vanor.

Per i Viken

Per i Viken

periviken.se

Per i Viken bevarar hantverket och de gamla traditionerna samtidigt som vi förnyar oss ständigt. Vår filosofi är att tillföra något i delikatessdisken, att komma på spännande produkter som sticker ut ur mängden.

AST

AST

asustainabletomorrow.se

Vi är bäst på möten som får hållbarhet att hända. Vi ser till att personer med olika bakgrund lär känna varandra och utvecklar samarbeten som ger mervärden för individer, företag och samhälle.

Envir

Envir

envir.se

Envir driver egna forskningsprojekt samt deltar såsom partner i forskningsprojekt där avfall och återvinning är centralt.

SBHUB

SBHUB

sbhub.se

Sustainable Business Hub är ett medlemsnätverk som passionerat arbetar för forma morgondagens hållbara samhällen.

Inkubator

Inkubatföretagen under Verapark

Bintel AB

Bintel AB

bintel.se

The entire world is moving forward and with every passing day our responsibility as humans increases. At Bintel we have decided to play our part by creating a system for waste management which both simplifies day to day and helps municipals reach their financial goals.

Togenesis

Togenesis

togenesis.org

TOgenesis is the first service that monitors the waste products of all citizens by encouraging them to constantly produce recycled material, with optimized routes for collection and consequent incisive reduction of costs for environmental managers.

Instant Systems

Instant Systems

instantsystems.se

Almost 15 years ago we already understood the importance of linking together hardware and software and to remotely manage them through the internet. The result is a back-end platform that allows the remote management of uncounted unites throughout the world.

IVECO

IVECO

iveco.se

​Iveco uppfyller kraven på transporter i dag utan att kompromissa med transporterna i morgon genom att leverera produkter och tjänster som ständigt ligger i framkant när det gäller nya miljö- och säkerhetsregler.

Motus Weighing

Motus Weighing

motusweighing.se

Optimera din vägning! Kortare vågplatta, kortare tid för vägning, högre kapacitet, minskar utsläppen och ökar intäkterna. Få ut mer av Din våg!

Solserv

Solserv

solserv.se

Solserv har mångårig erfarenhet av maskiner och service för kreativ förpackningsteknik. Med bas i Malmö levererar vi helhetslösningar för maskinpark, utbildning, underhåll och service för stora och små kunder i Sverige och på den internationella marknaden.

Simsalabim

Simsalabim

simsalabimforvandlingsdesign.se

På uppdrag åt andra miljöföretag eller i samarbete med likasinnade har Simsalabim förvandlat många olika möbler och inredningsdetaljer. Allt som går att måla på, i princip! Mitt främsta tips till dig som också vill bli en smula mer hållbar i ditt hem är, att våga prova!

Green Lizzie

Green Lizzie

greenlizzie.com

We have developed a line of recycling containers with a different thinking. Containers that make it easier quicker and cleaner to take part in sorting and recycling.

B&M Systemutveckling

B&M Systemutveckling

bmsystem.se

Verksamheten består av utveckling och marknadsföring av våra egna produkter samt konsultverksamhet och projektledning. Vår spetskompetens ligger i områdena GIS, mobil datakommunikation och positioneringsteknik.

MATAKI

MATAKI

mataki.se

Vi är ett svenskt företag som gör tätskikt för tak som passar svenskt klimat. Alla dagar. När solen hettar, när det ösregnar, snöar eller blåser stormvindar. Extremt väder kräver exceptionellt bra material – och vi kompromissar aldrig.

Följ oss!

I våra sociala medier och vårt nyhetsbrev får du senaste nytt från oss och våra partners.

I våra sociala medier får du senaste nytt från oss och våra partners.

sv_SESvenska
en_GBEnglish (UK) sv_SESvenska