Senaste från Verapark

Det händer mycket på Verapark! Här kan ni ta del av våra senaste happenings och pressreleaser.

NSR AB

NSR AB

nsr.se

NSR gör tillsammans med samarbetspartners nära 3 miljoner tömningar av avfallskärl varje år. Men vårt uppdrag innefattar inte enbart att förvalta hanteringen av avfall – vi ska också driva utvecklingen framåt.

Öresundskraft

Öresundskraft

oresundskraft.se

Vi jobbar med energi och kommunikation och är med och lägger grunden för framtidens hållbara och digitaliserade samhälle.

Grönvithållbarhet

Grönvithållbarhet

gronvithallbarhet.se

Vi har precis inlett en evolution inom svensk hockey. Vi kallar den ”grönvithållbarhet”. Vår målsättning är att vi ska ta ledartröjan inom idrotts-Sverige när det gäller ett aktivt hållbarhetsarbete.

SolarPark

SolarPark

solarpark.se

Tillsammans skapar våra medlemmar en förebild för yngre generationer genom att producera förnybar energi i Sveriges smartaste solpark.

Senaste från våra partners

Våra partners har ordet! Allt från vetenskapliga artiklar till projektuppdateringar… the sky is the limit!

WSP

WSP

wsp.se

Vi anser att vi alla måste ta ansvar för morgondagen om våra samhällen ska kunna utvecklas på ett bra sätt. Det innebär att skapa innovativa lösningar på framtidens utmaningar. Det inspirerar oss till att vara nyfikna, att agera lokalt och tänka globalt.

GAIA

GAIA

giabiomaterials.se

GAIA utvecklar framtidens bionedbrytbara och komposterbara material för företag med miljöfokus. Med vårt know-how och långa erfarenhet från produktionsindustrin hittar vi nya lösningar för att bredda användandet av biomaterial.

IVECO

IVECO

iveco.se

​Iveco uppfyller kraven på transporter i dag utan att kompromissa med transporterna i morgon genom att leverera produkter och tjänster som ständigt ligger i framkant när det gäller nya miljö- och säkerhetsregler.

Togenesis

Togenesis

togenesis.org

TOgenesis is the first service that monitors the waste products of all citizens by encouraging them to constantly produce recycled material, with optimized routes for collection and consequent incisive reduction of costs for environmental managers.

Senaste från Twitter

Det senaste från oss och våra partners, 150 ord eller mindre.

TMR

TMR

tmr.se

Vi har utvecklat en kompositsliper för järnvägen. I processen används hushållens källsorterade plastförpackningar som råvara. En stor del av plastförpackningarna som samlas in i Sverige kananvändas i vår tillverkning av kompositslipers.

OX2

OX2

ox2.se

OX2 har tagit sig an en av vår tids största utmaningar. Genom att öka tillgången på förnybar energi och främja en cirkulär ekonomi driver bolaget ständigt utvecklingen mot ett gemensamt mål – en hållbar framtid.

KAABS

KAABS

kaabs.se

Genom att återvinna stål- och metallskrot är KAABS en del av den cirkulära ekonomin och bidrar till en mer hållbar framtid för samhället i stort.

Bintel AB

Bintel AB

bintel.se

The entire world is moving forward and with every passing day our responsibility as humans increases. At Bintel we have decided to play our part by creating a system for waste management which both simplifies day to day and helps municipals reach their financial goals.

Performax AB

Performax AB

performax.se

Vi hjälper på ett enkelt och effektivt sätt våra kunder att maximera sin lönsamhet genom att förändra människors vanor.

Biond

Biond

biond.se

Vi förädlar avfall. Mögliga matrester, slaktavfall och fiskrens blir till miljövänlig biogas och värdefull biogödsel som återförs till transport, odling och industri.

Instant Systems

Instant Systems

instantsystems.se

Almost 15 years ago we already understood the importance of linking together hardware and software and to remotely manage them through the internet. The result is a back-end platform that allows the remote management of uncounted unites throughout the world.

Bonbio

Bonbio

bonbio.se

Vår ambition är att hitta lösningar där en hållbar livsmedelsproduktion alltid ska visa sig vara mer lönsam än motsatsen.

Senaste från etern

Här kan du läsa om det senaste inom hållbarhet, lokalt som globalt.

AST

AST

asustainabletomorrow.se

Vi är bäst på möten som får hållbarhet att hända. Vi ser till att personer med olika bakgrund lär känna varandra och utvecklar samarbeten som ger mervärden för individer, företag och samhälle.

LBG AB

LBG AB

lbgab.se

Developing and operating the production and processes concerning sustainable renewable Vehicle Gas in Helsingborg.

Motus Weighing

Motus Weighing

motusweighing.se

Optimera din vägning! Kortare vågplatta, kortare tid för vägning, högre kapacitet, minskar utsläppen och ökar intäkterna. Få ut mer av Din våg!

Envir

Envir

envir.se

Envir driver egna forskningsprojekt samt deltar såsom partner i forskningsprojekt där avfall och återvinning är centralt.

Per i Viken

Per i Viken

periviken.se

Per i Viken bevarar hantverket och de gamla traditionerna samtidigt som vi förnyar oss ständigt. Vår filosofi är att tillföra något i delikatessdisken, att komma på spännande produkter som sticker ut ur mängden.

SBHUB

SBHUB

sbhub.se

Sustainable Business Hub är ett medlemsnätverk som passionerat arbetar för forma morgondagens hållbara samhällen.

Ohlssons

Ohlssons

ohlssons.se

Ordning och reda hela vägen har varit vårt motto ända sedan starten av företaget. Det genomsyrar hela organisationen och är en del i vår strävan mot ett globalt miljöansvar. Alla tänker på detaljerna.

Följ oss!

I våra sociala medier och vårt nyhetsbrev får du senaste nytt från oss och våra partners.

I våra sociala medier får du senaste nytt från oss och våra partners.

sv_SESvenska
en_GBEnglish (UK) sv_SESvenska